Veelzijdig vakantieland Frankrijk

Wanneer je het over een veelzijdig vakantieland hebt, dan zal Frankrijk vast en zeker in de top 10 staan. Dit is natuurlijk niet voor niets, het prachtige land staat namelijk wereldwijd bekend als een fantastische vakantiebestemming. Zo staat de hoofdstad Parijs natuurlijk bij iedereen bekend als de stad waar de Eifel toren staat. Het is dan ook een stad welke dagelijks door vele duizenden toeristen wordt bezocht. Maar Frankrijk heeft zo veel meer te bieden dan alleen de prachtige stad Parijs, waardoor er voor eenieder wel een geschikte bestemming te vinden is. Echter blijven er zo veel mensen hangen bij het bezoeken van de stad, dat er zo veel moois onbezocht blijft. Hierbij dan ook een aantal prachtige plaatsen in Frankrijk, welke je echt een bezocht moet hebben.

Versailles gardens

De prachtig aangelegde tuinen van Versailles gardens zijn daadwerkelijk een pracht om te zien. Ze zijn zo mooi dat je er haast een schilderij van zou willen maken. Een ideale bestemming om op een lekkere warme zonnige dag te vertoeven. Met de grote waterpartijen in en nabij de gardens, zul je niet alleen genieten van de prachtige aangelegde paden en planten.

Etretat cliff

De etretat cliff is werkelijk waar een prachtige cliff welke gelegen is aan zee. Het is geen bestemming waarmee je een dag gaat vullen, maar wel ideaal te combineren met een dagje zee of wandelen. De cliff is echter zo mooi, dat menige toerist er een aantal foto’s van in zijn of haar eigen collectie heeft staan.

Lavendel velden in het zuiden van Frankrijk

De lavendel velden in het zuiden van Frankrijk zijn super om eens langs ter rijden met de auto. Maar hierbij kun je het beste het raam openhouden. Dan is het pas echt op en top genieten van deze prachtige velden.

Aanbevolen artikelen