Maastricht is natuurlijk een geweldig stad om eens een dagje te bezoeken. Maar als je echt veel van de stad wil bekijken dan ben je al snel een aantal dagen zoet. Hierdoor leent Maastricht zich er dan ook voor om een langweekend, midweek of week te vertoeven. Waarbij een week de voorkeur heeft als naast de stad er ook interesse is om de nabije natuur te ontdekken. Om een paar nachtjes te overnachten in deze prachtige stad is het natuurlijk mogelijk om een hotel uit te kiezen, echter zijn er ook supergezellige campings in de buurt van deze enorm mooie stad.

Campings nabij de stad

Nabij de stad Maastricht zijn er verschillende campings te vinden. Waarbij camping Hoeve De Ploeg door vele bezoekers als zeer goed is beoordeeld. Echter zijn er ook verschillende andere campings in de buurt waar men het uitermate naar hun zin hebben gehad als je de reviews erop na leest. Zo blijkt Camping Oriental tevens een mooie plek te zijn om een aantal nachtjes te vertoeven. Andere mensen houden het wat landelijker en kiezen voor een wat kleinere camping zoals Boerderijcamping ’t Gasthoes.

Camperplaatsen in de stad

Wanneer je met de camper naar deze mooie stad komt, heb je het helemaal geweldig voor elkaar als je het liefst midden in Maastricht Centrum wilt vertoeven. Op camperplaats Helenawerf is dit namelijk mogelijk. Toch liever meer naar de rand van de stad waarbij er een geweldig mooi uitzicht is over de natuur en een stukje van de stad? Dan is Papilonmaastricht de uitgelezen plek om de camper voor een tijdje te parkeren.

Aanbevolen artikelen