Op vakantie naar het Griekse Kos stad

Met een vakantie naar Kos ga jij je gegarandeerd niet vervelen. Het is misschien geen groot eiland, maar de mogelijkheden op Kos zijn erg groot. Op het eiland is er veel te zien en te doen. In deze tekst geven wij jou de beste tips voor jouw reis naar het Griekse eiland Kos. Van een vakantie met jouw partner, een solo trip of een vakantie met het gezin: er is voor iedereen wel iets te doen op het eiland. Van een uitje naar Kos Stad tot een heerlijk relaxte stranddag: in deze tekst behandelen wij het allemaal.

Een vakantie vol met activiteiten

Voor mensen die niet graag stil zitten tijdens hun vakantie, is Kos een goede reisbestemming. over het algemeen wordt het eiland gezien als een plek waar voornamelijk mensen die van zon, zee en strand houden naartoe gaan. Toch is er ook echt veel te doen voor mensen die graag dingen ondernemen in de vakantie. Er is op het eiland namelijk veel te doen. Het is mogelijk om mooie wandelingen te maken door de natuur, te fietsen door de straten, naar een waterpark te gaan met de kinderen en er zijn tal van boottochten en andere excursies die gemaakt kunnen worden.

Struinen door de straten van Kos Stad

Kos Stad is uiteraard de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Deze stad is erg gezellig en sfeervol. Er zijn veel bezienswaardigheden in deze stad. Op het gebied van historie is de hele stad één grote bezienswaardigheid. Alle gebouwen zijn qua architectuur prachtig en  er oud. Verder kun je heerlijk eten bij de vele cafeetjes en restaurants. Verhongeren zul je in Kos Stad dus zeker niet. Shoppen is ook mogelijk in het centrum van de stad, maar houd er rekening mee dat het een klein eiland is en dat de winkels beperkt zullen zijn. 

Aanbevolen artikelen